Föreningen inkludera

Det är Föreningen Inkludera som står bakom initiativet och kollektivet Femme Pop.

Exempel på verksamhet är ett musikkollektiv verkande under namnet FEMME POP för kvinnor, ickebinära och transpersoner och ett musikkollo vid namn Lira Musikkollo. De som ingår i Inkludera har också möjlighet att använda föreningen till att söka bidrag till projekt av olika slag.


Föreningen Inkludera vill:

....skapa en inkluderande musikvärld som vi vill jobba i och som vi är stolta över.

....skapa musikverksamheter där underrepresenterade grupper får utrymme.

.....fungera som förebilder för ungdomar och vuxna genom att inspirera och möjliggöra för dem att ta plats med sin musikform.


Läs mer om Inkludera här.

Styrelsen

Ina Forsberg - Ordförande

Initiativtagare till Femme Pop

Frida Herschenröther - kassör

Ansvarig för Lira Popkollo.

Francesca Vincentie

Ledamot i styrelsen.

Lisa Grotherus

Lisa Grotherus är frilansmusiker och kompositör, statsvetare och föreläsare om jämställdhet och normkritik i musiklivet. Lisa är ledamot i styrelsen för Femme pop.

Kicki Fagerlund

Ansvarig för hemsida och kommunikation i sociala medier för både Inkludera och Femme Pop.

Pernilla Söderblom - Valberedning

Studerat och arbetat med kultur i kombination med sociala frågor i ett antal år. Är förutom grundare till Femme pop och Lira musikkollo aktiv som låtskrivare och producent samt medlem i bandet Vo PAM. Hon ligger bl.a. bakom #metoo-låten Vad dom än säger. Pernilla arbetar till vardags som chef för kulturskolan i en kommun utanför Stockholm.

Emma gustafsson - suppleant

Info kommer.

Caroline duke - suppleant

Caroline är en indie singer/songwriter från Stockholm. Släppte i november 2016 sin debut EP "Lovers and Madmen" på egen hand. Till hösten 2018 släpps första fullängdaren.

Vill du vara med?

Kontakta Pernilla som sitter i vår valberedning och berätta lite om dig själv och vad du brinner för. Skicka till pernilla.söderblom@gmail.com